Gratis offerte:+32 491 54 39 03


Jobartifex, jouw expert in elektriciteitswerken.


Gratis Attest!


Ontvang gratis een keuringsattest van je elektriciteit

bij werken uitgevoerd door Jobartifex.

Elektriciteitswerken door jobartifex. 


Het is van groot belang om een goede elektricien te vinden om de veiligheid en waarde van je huis te waarborgen. Elektrische problemen kunnen immers leiden tot brand, stroomuitval en zelfs elektrocutie wanneer er fouten worden gemaakt door de elektricien.👷🏼🔥


Onze bekwame elektriciens zorgen ervoor dat jouw elektrische installatie conform is en naar behoren functioneert, en dat jouw elektrische keuring snel en vlot wordt uitgevoerd.


De wettelijke voorschriften, zoals de AREI-normen, veranderen in de loop van de tijd en oudere huizen hebben vaak niet dezelfde elektrische installatie als nieuwere huizen.


Onze elektriciens zorgen ervoor dat jouw elektrische installatie aan alle regels voldoet en dat jouw elektrische keuring zonder problemen verloopt.


Contacteer Jobartifex vandaag nog voor een offerte voor elektriciteitswerken.

Een dringende interventie nodig?

We helpen jou meteen bij een storing of kortsluiting.

Of je nu een probleem hebt met je verwarmingsketel, elektrische installatie of sanitair, we staan klaar om je te helpen. Neem hier meteen contact met ons op! 

Op zoek naar een betrouwbare elektricien?⚡


Jobartifex- jouw specialist in residentiële elektriciteitswerken!


Heb je ooit het ongemak ervaren van een stroomstoring in het midden van een belangrijke teams-meeting? Of zoek je professionele hulp bij het herstellen of vervangen van je elektrische systeem in je woning? Jobartifex helpt jou bij het veilig renoveren en herstellen van jouw electriciteit probleem.

.

Jobartifex is een expert op het gebied van elektriciteitswerken voor residentiële woningen.

Of het nu gaat om het installeren van nieuwe stopcontacten, het vervangen van verouderde bekabeling, het uitvoeren van veiligheidsinspecties of het oplossen van stroomproblemen, bij Jobartifex beschikken we over de expertise en ervaring om elke elektrische uitdaging aan te pakken.


🔌 Onze missie is duidelijk 🔌

Jouw huis veiliger en energiezuiniger maken door middel van veilige en betaalbare elektriciteitswerken.

Hierdoor kan je niet alleen genieten van een betrouwbare stroomvoorziening, maar ook besparen op je energierekening en een positieve impact hebben op het milieu. We zetten ons in voor duurzaamheid en tevredenheid van onze klanten.

Renovatiepremie?
We helpen je graag verder

Een overzicht van onze elektriciteitswerken:


🔌 Installatie en aansluiting van elektrische systemen:

Ben je op zoek naar professionele hulp bij het installeren en aansluiten van nieuwe elektrische systemen zoals een nieuwe laadpaal in je woning? Bij Jobartifex zorgen we ervoor dat jouw woning niet alleen veilig en functioneel blijft, maar ook efficiënt en energiezuinig wordt. Dit betekent niet alleen een comfortabele leefomgeving, maar ook aanzienlijke besparingen op jouw energierekening.


💡 Elektrische renovaties en upgrades:

Of je nu je elektrische systeem wilt upgraden of renoveren, wij zorgen ervoor dat alles perfect aansluit op jouw behoeften en stijl. Van het vervangen van verouderde bedrading tot het installeren van nieuwe stopcontacten, Jobartifex staat voor je klaar.


🔌 Elektrische bedrading aanleggen, controleren en repareren:

Van het aanleggen van nieuwe elektrische bedrading tot het zorgvuldig controleren en repareren van bestaande systemen, Jobartifex biedt een uitgebreid scala aan elektriciteitswerken.


⚡ Storingsdiagnose en reparatie:

Elektrische storingen kunnen frustrerend zijn. Onze collega's hebben de kennis en ervaring om problemen snel te diagnosticeren en op te lossen, om kostelijke schade aan jouw woning te voorkomen.


💡 Verlichtingsinstallatie en onderhoud:

Wij verzorgen ook de installatie en het onderhoud van verlichtingssystemen, zodat je kan genieten van een goed verlichte en energiezuinige woning.


🌱 Duurzaam en energiezuinig elektriciteitswerk:

Bij Jobartifex delen we jouw passie voor duurzaamheid. Onze elektriciteitswerken dragen bij aan een groenere toekomst en kunnen je helpen besparen op zowel de kosten van de werkzaamheden als je energierekening.

Wij geloven in een elektrische installatie die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere leefomgeving.


De tarieven en werkzaamheden van een elektricien in 2024 ⚡

De kosten van elektriciteitswerken en herstellingen in huis variëren afhankelijk van de aard van de klus die we moeten uitvoeren.


Er zijn 3 mogelijke situaties:


🔌 Een kleine elektriciteitsklus of reparatie:

Dit omvat bijvoorbeeld het vervangen of herstellen van enkele elektrische componenten, zoals stopcontacten, schakelaars, of het oplossen van kleine stroomstoringen. De bestaande elektrische installatie blijft grotendeels intact. Het gemiddelde tarief voor een kleine klus ligt tussen de 50 en 150 euro per uur.


🔌🔌 Een gemiddelde elektriciteitsklus:

Dit houdt in dat er meer ingrijpende aanpassingen aan je elektrische systeem worden gedaan, zoals het installeren van nieuwe verlichting, het upgraden van bedrading, of het plaatsen van een nieuw elektrisch paneel. De elektrische installatie wordt gedeeltelijk gewijzigd. Het gemiddelde tarief voor een gemiddelde klus ligt tussen de 150 en 300 euro per uur.


🔌🔌🔌 Een grote elektriciteitsklus:

Dit betekent dat je jouw volledige elektrische systeem in huis vernieuwt, inclusief het leggen van nieuwe bekabeling, het installeren van nieuwe schakelpanelen, verlichting, stopcontacten en eventuele upgrades voor slimme apparaten. De elektrische installatie wordt volledig herzien. Het gemiddelde tarief voor een grote klus ligt tussen de 300 en 500 euro per uur.


Deze tarieven dienen als richtlijn en kunnen variëren op basis van factoren zoals de kwaliteit en merken van de gebruikte materialen, de complexiteit van het werk en de huidige marktomstandigheden. Bij Jobartifex streven we ernaar om hoogwaardige elektriciteitswerken uit te voeren tegen concurrerende tarieven, terwijl we altijd de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid handhaven. 


Smart home installatie
elektrische schema van je woning
nieuwbouw elektriciteit leggen
Nieuwe elektriciteitkabel leggen nieuwbouw
winkel renovatie elektriciteitswerken in Aarschot
Elektriciteitswerken jobartifex

Elektricien gezocht? 


Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien jou graag van een gratis en vrijblijvende offerte.


Jobartifex zorgt voor elke oplossing zodat jouw elektrische installatie voldoet aan de voorschriften,  en vlotjes door de elektrische keuring slaagt.

Elektriciteitswerken in Antwerpen


Antwerpen, Mechelen ,Turnhout, Herentals, Lier, Mol, Geel, Brasschaat, Schoten, Heist-op-den-Berg, ...

Elektricteitswerken in Oost-Vlaanderen


Gent, Aalst, Sint-Niklaas, Dendermonde, Oudenaarde, Ronse, Lokeren, Eeklo, Deinze, Geraardsbergen, ...

Elektriciteitswerken in Limburg


Hasselt, Genk, Sint-Truiden, Tongeren, Maaseik, Beringen, Lommel, Bilzen, Peer, Heusden-Zolder, ...

Elektriciteitswerken in Vlaams-Brabant


Leuven, Vilvoorde, Halle, Diest, Tienen, Aarschot, Sint-Pieters-Leeuw, Grimbergen, Asse, Dilbeek, ...